
Смажений горох
Горох в Україні вирощували ще за часів Київської Русі і він був важливою частиною сільського господарства та культури. Минули століття, і ми все ще можемо приготувати з нього не тільки смачні страви, а й цікавий снек. Сам горох смажений у фритюрі з додаванням копченої паприки.
100

Бджоли
Бджолиний підмор здавна використовують у народній медицині.
Бджолине тіло — це справжній «коктейль» біоактивних речовин, природний імуномодулятор, протизапальний засіб, сильний антиоксидант.
15

Ялівець, ромашка, бузина
В Україні здавна крім звичних нам приправ, використовували і різноматні лікарські трави в приготуванні їжі. Набір з трьох спецій допоможе урізноманітнити смак страв, та додасть нові яскраві акценти.
10

Копчена груша
Натуральний делікатес із сушених українських груш, створений за традиційною рецептурою. Універсальний продукт, що найкраще смакує у борщі, соусах, маринадах тощо, та використовується у приготуванні напоїв, як-от узвар.
70

Домашня олія з насіння соняшника
Ароматна нерафінована соняшникова олія з Полтавщини, з тим самим запахом, який перенесе вас в дитинство.
250

Качана каша
Автентична українська страва, аналогів якій немає більше ніде у світі. Пшоно викачане вручну з яйцем та борошном, яке чудово поєднується як з м'ясом, так і з овочами. Можна скуштувати у нас в ресторані, а можна приготувати самому вдома.
150