
Борщ без м'яса
Наш борщ побудовано на таких базових засадах:
1) Закарпатський сливовий леквар – трішки переварене варення. Воно надає борщу солодкого смаку;
2) Буряковий фреш, який надає борщу насиченого смаку.
Доповнивши ці складові копченим смаком наш борщ смакує найкраще.
400

Борщ з м'ясом
Наш борщ побудовано на таких базових засадах:
1) Закарпатський сливовий леквар – трішки переварене варення. Воно надає борщу солодкого смаку;
2) Буряковий фреш, який надає борщу насиченого смаку.
Доповнивши ці складові копченим смаком наш борщ смакує найкраще.
440

Борщ 1686
Один з найцікавіших рецептів борщу, що нам зустрівся, це білий борщ з трьома видами риби і Пастернаком! Цей рецепт нам показав на скільки ця страва різностороння, і які види борщу полюбляла українська еліта тих часів!
220