![Курка в обіймах ромашки](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fce6e1bcc-e329-4500-b965-54d06a22bcc8.cdneu.syrve.com%2F3196274%2Fa19fb499-ed99-46c2-ac0b-e5ac349b9d51.png&w=3840&q=75)
Курка в обіймах ромашки
415 грн
Здавна, курча, або м’ясо птиці не часто їли на повсякчас, це продиктовано тим, що свійських тварин і так було тримати дорого, тож і приносити вони мали максимум користі, звісно , що курей більше тримали для яєць ніж для того щоб просто їсти. Ми не хотіли подавати курча в більш менш звичній його інтерпретації,тому приготували його у формі рулетів, що дозволяє йому бути ну дуже соковитим, доповнили страву пюре з печеного яблука, картоплі, копченої бринзи та соусу на основі яблук.
вага: 390 г